Linų sėmenų, rapsų aliejų ir kanapių žiedynų arbatos rinkinys popierinėje dėžutėje

10.00

Linų sėmenų, rapsų aliejų ir kanapių žiedynų arbatos rinkinys popierinėje dėžutėje

Rinkinį sudaro: šalto spaudimo, nerafinuoti linų sėmenų ir rapsų aliejai ir kanapių žiedynų arbata (10 g).

Buteliukų talpa: 250 ml.

Produkto kodas: DR_PD_02 Kategorija:

Aprašymas

Linų sėmenų, rapsų aliejų ir kanapių žiedynų arbatos rinkinys popierinėje dėžutėje

Rinkinį sudaro: šalto spaudimo, nerafinuoti linų sėmenų ir rapsų aliejai ir kanapių žiedynų arbata (10 g).

Buteliukų talpa: 250 ml.

Šalto spaudimo, nerafinuotas LINŲ SĖMENŲ ALIEJUS

Naudojimas: linų sėmenų aliejus, dar kitaip vadinamas Lietuvos auksu. Šis aliejus geriausiai auga Lietuvos žemėse, ir savo nauda nenusileidžia kitiems aliejams. Puikiai tinka su rūgštaus pieno gaminiais, silke, raugintais kopūstas, karštomis bulvėmis. Niekada nenaudokite šio aliejaus kepimui – aukštoje temperatūroje greitai keičiasi jo sudėtis ir naudingosios maistinės medžiagos tampa kenksmingais cheminiais junginiais.

Šio aliejaus nauda: stiprina imunitetą, gerina kalcio įsisavinimą, naudingas sergantiems astma, slopina alergines reakcijas, gerina kepenų veiklą, skrandžio bei virškinimo sistemą, padeda kovoti su vidurių užkietėjimu, gastritu.

Rekomenduojama paros norma 1 – 2 arbatiniai šaukšteliai gryno aliejaus.

Geriausias iki: linų sėmenų aliejų reikia sunaudoti ypač greitai per 3 – 4 sav.

Šalto spaudimo, nerafinuotas RAPSŲ ALIEJUS

Naudojimas: šios rūšies aliejus ypatingai apipintas mitais, pvz: teigiama, jog rapsų apliejus yra modifikuotas, tinka tik kuro gamybai, bet mes tai norime paneigti ir kviečiame Jus su juo susipažinti naujai. Šalto spaudimo rapsų aliejus išlaiko savo “charakterį”, pasižymi švelniu skoniu ir kvapu. Naudojant rapsų aliejų organizme nesusidaro cholesterolis. Šis aliejus iš visų augalinių aliejų turi mažiausiai sočiųjų riebalų ir daugiausiai omega 3 polinesočiųjų riebalų rūgščių, taip pat, yra natūralus vitaminų A, E, D šaltinis.

Puikiai tinka salotų, konditerinių gaminių, šaltų užkandžių gardinimui, konservavimui, marinatams, majonezui gaminti, netgi atlaiko kepimo temperatūrą iki 240 laipsnių, neįsigeria į maistą. Verta pabandyti!

Geriausias iki: rapsų aliejų rekomenduojama sunaudoti per 4 mėn., laikant šaldytuve.

Kanapių žiedynų arbata

Kanapių žiedynų arbata – kruopščiai surinkta ir išdžiovinta Lietuvos ūkyje TIK JUMS! Ši arbata pasižymi švelniu skoniu, bei kvapu, puikiai sušildo ir atpalaiduoja, gurkšnojant vakare – nuramina, gerina miegą, padeda kovoti su nerimu, stabdo vėžinių ląstelių augimą, stabdo uždegiminius procesus.

Iš 10 g. kanapių žiedynų arbatos galima pasigaminti apie 20 puodelių skanios arbatos.

Arbatos paruošimas: vienam arbatos puodeliui pakanka vos 0,5 g. arbatos. Kanapių žiedynų arbatą užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite uždengtą 2 – 5 min. (pagal skonį), kad spėtų atsiskleisti gerosios kanapių žiedynų arbatos savybės. Kuo ilgiau laikysite, tuo ji bus stipresnė. Rekomenduojame į arbatą įsidėti šaukštelį medaus, jo dėka atsiveria arbatos geriausios savybės.

SKANIOS ARBATOS!

PASTABA: Rinkinį galite susiformuoti patys, iš judros, kanapių sėklų, linų sėmenų, moliūgų ir rapsų aliejų. Individualių rinkinių kainos gali skirtis! Norėdami užsakyti individualų rinkinį susisiekite el. paštu: suvalkijosaliejus@gmail.com.